Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.POZNAŃSKIEJ 25 

PONIEDZIAŁEK

22.04.24

ALERGENY

WTOREK

23.04.24

ALERGENY

ŚRODA

24.04.24

ALERGENY

CZWARTEK

25.04.24

ALERGENY

PIĄTEK

26.04.24

ALERGENY

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM

NALEŚNIKI Z DŻEMEM

SOK OWOCOWY

1A 3 7 9 15

KOTLET SCHABOWY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA ŻYDOWSKA

SOK OWOCOWY

1A 3 7 15

ŻUREK Z JAJKIEM

CHLEB

SOK OWOCOWY

OWOC

1A 3 9 15

FILET GOTOWANY

RYŻ

SOS POTRAWKOWY

MARHCHEWKA MINI

SOK OWOCOWY

1A 9 15

ZUPA KREM PIECZARKOWA Z GRZANKAMI

PIEROGI LENIWE Z MASŁEM I CUKREM

SOK OWOCOWY

1A 3 9 15

PONIEDZIAŁEK

29.04.24

ALERGENY

WTOREK

30.04.24

ALERGENY

ŚRODA

01.05.24

ALERGENY

CZWARTEK

02.05.24

ALERGENY

PIĄTEK

03.05.24

ALERGENY

SPAGHETTI

SOK OWOCOWY

JOGURT

1A 7 15

ZUPA KALAFIOROWA

BUŁKA PSZENNA

SOK OWOCOWY

OWOC

1A 9 15



DZIEŃ WOLNY

OD PRACY

 



DZIEŃ WOLNY

OD LEKCJI

 



DZIEŃ WOLNY

OD PRACY

 

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.SZKOLNEJ 1

PONIEDZIAŁEK

22.04.24

ALERGENY

WTOREK

23.04.24

ALERGENY

ŚRODA

24.04.24

ALERGENY

CZWARTEK

25.04.24

ALERGENY

PIĄTEK

26.04.24

ALERGENY

ZUPA OGÓRKOWA

BUŁKA

BANAN

1A,7,9

KOTLET DROBIOWY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

1A,7,3

GULASZ WIEPRZOWY

KASZA

OGÓREK KONSERWOWY

1C

SPAGHETTI

SOK OWOCOWY

1A

TWARÓG

ZIEMNIAKI

SO OWOCOWY

1A,7

PONIEDZIAŁEK

29.04.24

ALERGENY

WTOREK

30.04.24

ALERGENY

ŚRODA

01.05.24

ALERGENY

CZWARTEK

02.05.24

ALERGENY

PIĄTEK

03.05.24

ALERGENY

PIEROGI

SOK OWOCOWY

1A,7

POTRAWKA

DROBIOWA

RYŻ

MARCHEW „MINI”

1A,7,9



DZIEŃ WOLNY

OD PRACY

 



DZIEŃ WOLNY

OD LEKCJI

 



DZIEŃ WOLNY

OD PRACY

 

UWAGA: PERSONEL KUCHNI ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE. 

 

ALERGENY – OPIS :      

  1. Produkt zawiera gluten: A – pszenny, B – żytni, C – jęczmienny, D – owsiany, E – orkiszowy, F – kamut.

  2. Produkt zawiera skorupiaki.

  3. Produkt zawiera jaja.

  4. Produkt zawiera ryby.

  5. Produkt zawiera orzeszki ziemne.

  6. Produkt zawiera soję.

  7. Produkt zawiera mleko.

  8. Produkt zawiera orzechy: A – migdały, B – laskowe, C – włoskie, D – nerkowca, E – pekan, F – brazylijskie, G – pistacjowe, H – makadamia, I – queensland.

  9. Produkt zawiera seler.

  10. Produkt zawiera gorczycę.

  11. Produkt zawiera ziarna sezamu.

  12. Produkt zawiera dwutlenek siarki.

  13. Produkt zawiera łubin.

  14. Produkt zawiera mięczaki.

  15. Produkt zawiera przyprawy: bazylia,tymianek, oregano, zioła prowansalskie, czosnek mielony, pieprz ziołowy mielony. Produkty mogą zawierać śladowe ilości:  glutenu, selera, soi, mleka, jaj, sezamu.

 

Sporządzono na podst.: Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. W sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń PEiR (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 200/13/WE PeiR, dyrektyw Komisji 202/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004.