Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.POZNAŃSKIEJ 25 

 

PONIEDZIAŁEK

16.05.22

ALERGENY:

WTOREK

17 .05.22

ALERGENY:

ŚRODA

18.05.22

ALERGENY

CZWARTEK

19.05.22

ALERGENY:

PIĄTEK

20.05.22

ALERGENY

GYROS DROBIOWY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA

SOS CZOSNKOWY

SOK OWOCOWY

 

7,15

KURCZAK PIECZONY

ZIEMNIAKI

KAPUSTA BIAŁA GOTOWANA

SOS PIECZENIOWY

SOK OWOCOWY

1A, 7 15

PIEROGI LENIWE Z MASŁEM I CUKREM

SOK OWOCOWY

 

1A, 3

15

ZUPA FASOLOWA

CHLEB

SOK OWOCOWY

OWOC



 

1A, 7, 9 15

JAJKO SADZONE

ZIEMNIAKI

ŚWIEŻY OGÓREK

SOK OWOCOWY

3, 7,15

 

 

PONIEDZIAŁEK

23.05.22

ALERGENY:

WTOREK

24.05.22

ALERGENY:

ŚRODA

25.05.22

ALERGENY;

CZWARTEK

26.05.22

ALERGENY:

PIĄTEK

27.05.22

ALERGENY:

 

ZUPA POMIDOROWA

Z MAKARONEM

JOGURT

1A,79, 15

KOTLET MIELONY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

SOK OWOCOWY

 

1A, 3, 7, 15

GULASZ

KASZA JĘCZMIENNA

OGÓREK KONSERWOWY

SOK OWOCOWY

1A, 15

KIEŁBASA SMAŻONA

Z CEBULĄ

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

SOK OWOCOWY

7,15

ZUPA OGÓRKOWA

RYŻ Z MASŁEM I CUKREM

SOK OWOCOWY

 

1A,7,9

15

 

 

 

 

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.SZKOLNEJ 1 

 

PONIEDZIAŁEK

16.05.22

ALERGENY:

WTOREK

17 .05.22

ALERGENY:

ŚRODA

18.05.22

ALERGENY

CZWARTEK

19.05.22

ALERGENY:

PIĄTEK

20.05.22

ALERGENY

ZUPA KRUPNIK CHLEB

DANIO

 

1A,7,9

KOTLET DROBIOWY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY MŁODEJ

 

1A,3,7

ZUPA KALAFIOROWA

CHLEB

BANAN

 

1A,7,9

GYROS Z RYŻEM

OGÓREK KONSERWOWY



 

1A

RYBA SMAŻONA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

 

3,4,7

 

 

PONIEDZIAŁEK

23.05.22

ALERGENY:

WTOREK

24.05.22

ALERGENY:

ŚRODA

25.05.22

ALERGENY;

CZWARTEK

26.05.22

ALERGENY:

PIĄTEK

27.05.22

ALERGENY:

 

ZUPA POMIDOROWA

Z MAKARONEM

MONTE

1A,7,9

TEST

ÓSMOKLASISTY

 

 

TEST

ÓSMOKLASISTY

 

TEST

ÓSMOKLASISTY

 

ZUPA POROWA

RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM

 

1A,7,9

 

 

 

ALERGENY – OPIS :      

  1. Produkt zawiera gluten: A – pszenny, B – żytni, C – jęczmienny, D – owsiany, E – orkiszowy, F – kamut.

  2. Produkt zawiera skorupiaki.

  3. Produkt zawiera jaja.

  4. Produkt zawiera ryby.

  5. Produkt zawiera orzeszki ziemne.

  6. Produkt zawiera soję.

  7. Produkt zawiera mleko.

  8. Produkt zawiera orzechy: A – migdały, B – laskowe, C – włoskie, D – nerkowca, E – pekan, F – brazylijskie, G – pistacjowe, H – makadamia, I – queensland.

  9. Produkt zawiera seler.

  10. Produkt zawiera gorczycę.

  11. Produkt zawiera ziarna sezamu.

  12. Produkt zawiera dwutlenek siarki.

  13. Produkt zawiera łubin.

  14. Produkt zawiera mięczaki.

  15. Produkt zawiera przyprawy: bazylia,tymianek, oregano, zioła prowansalskie, czosnek mielony, pieprz ziołowy mielony. Produkty mogą zawierać śladowe ilości:  glutenu, selera, soi, mleka, jaj, sezamu.

 

Sporządzono na podst.: Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. W sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń PEiR (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 200/13/WE PeiR, dyrektyw Komisji 202/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004.

UWAGA: PERSONEL KUCHNI ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE.