Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.POZNAŃSKIEJ 25

PONIEDZIAŁEK

12.10.20

ALERGENY

WTOREK

13.10.20

ALERGENY:

ŚRODA

14.10.20

ALERGENY

CZWARTEK

15.10.20

ALERGENY:

PIĄTEK

16.10.20

ALERGENY:

ZUPA FASOLOWA

BUŁKA

JABŁKO

SOK OWOCOWY

1A,7,9 15

SPAGHETTI

SOK OWOCOWY

JOGURT

1A,7,9

15

DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ



DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ LEKCYJNYCH



 

 

ROLADKI WIEPRZOWE

PYZY DROŻDŻOWE

SOS PIECZENIOWY

SURÓWKA Z MODREJ KAPUSTY

SOK OWOCOWY

1A,3,7,

15

RYBA SMAŻONA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

SOK OWOCOWY

1A,3,4,7 15

 

PONIEDZIAŁEK

19.10.20

ALERGENY:

WTOREK

20.10.20

ALERGENY:

ŚRODA

21.10.20

ALERGENY:

CZWARTEK

22.10.20

ALERGENY:

PIĄTEK

23.10.20

ALERGENY:

ZUPA OGÓRKOWA

RYŻ Z MASŁEM, CUKREM I JABŁKIEM

SOK OWOCOWY

1A,7,9,15

PIECZEŃ RZYMSKA

ZIEMNIAKI

SOS MYŚLIWSKI

MARCHEWKA MINI GOTOWANA

SOK OWOCOWY

1A,3,7,

15

KRUPNIK

BUŁKA

DESER

SOK OWOCOWY

1A

7,9,15

UDKO KURCZAKA

ZIEMNIAKI

SOS PIECZENIOWY

SURÓWKA Z SELERA I BRZOSKIWNI

SOK OWOCOWY

1A,7

15

ZUPA JARZYNOWA

MAKARON Z SOSEM OWOCOWYM

SOK OWOCOWY

1A,7

9,15

 

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.SZKOLNEJ 1

 

PONIEDZIAŁEK

12.10.20

ALERGENY:

WTOREK

13.10.20

ALERGENY:

ŚRODA

14.10.20

ALERGENY

CZWARTEK

15.10.20

ALERGENY:

PIĄTEK

16.10.20

ALERGENY:

ZUPA KALAFIOROWA CHLEB

JOGURT DANIO

 

1A,9

FASOLKA PO BRETOŃSKU

CHLEB

1A,

DZIEŃ EDUKACJI

NARODOWEJ


DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ LEKCYJNYCH

 

 

KOTLET MIELONY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

3,7

BARSZCZ ZABIELANY Z MAKARONEM

MONTE

1A

 

PONIEDZIAŁEK

19.10.20

ALERGENY:

WTOREK

20.10.20

ALERGENY:

ŚRODA

21.10.20

ALERGENY;

CZWARTEK

22.10.20

ALERGENY:

PIĄTEK

23.10.20

ALERGENY:

ZUPA POMIDOROWA

Z MAKARONEM

BANAN

1A,3,7

GYROS Z RYŻEM

OGÓREK KONSERWOWY

1A,

ZUPA GROCHOWA

CHLEB

 

1A,9,3

UDKO PIECZONE

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z

BIAŁEJ KAPUSTY

1,9,7

ZUPA POROWA

RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM

1A,9

 

 

 

 

 

ALERGENY – OPIS :      

  1. Produkt zawiera gluten: A – pszenny, B – żytni, C – jęczmienny, D – owsiany, E – orkiszowy, F – kamut.

  2. Produkt zawiera skorupiaki.

  3. Produkt zawiera jaja.

  4. Produkt zawiera ryby.

  5. Produkt zawiera orzeszki ziemne.

  6. Produkt zawiera soję.

  7. Produkt zawiera mleko.

  8. Produkt zawiera orzechy: A – migdały, B – laskowe, C – włoskie, D – nerkowca, E – pekan, F – brazylijskie, G – pistacjowe, H – makadamia, I – queensland.

  9. Produkt zawiera seler.

  10. Produkt zawiera gorczycę.

  11. Produkt zawiera ziarna sezamu.

  12. Produkt zawiera dwutlenek siarki.

  13. Produkt zawiera łubin.

  14. Produkt zawiera mięczaki.

  15. Produkt zawiera przyprawy: bazylia,tymianek, oregano, zioła prowansalskie, czosnek mielony, pieprz ziołowy mielony. Produkty mogą zawierać śladowe ilości:  glutenu, selera, soi, mleka, jaj, sezamu.

 

Sporządzono na podst.: Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. W sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń PEiR (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 200/13/WE PeiR, dyrektyw Komisji 202/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004.

UWAGA: PERSONEL KUCHNI ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE.