Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.POZNAŃSKIEJ 25 

PONIEDZIAŁEK

28.10.24

ALERGENY

WTOREK

29.10.24

ALERGENY

ŚRODA

30.10.24

ALERGENY

CZWARTEK

31.10.24

ALERGENY

PIĄTEK

01.11.24

ALERGENY

KIEŁBASA SMAŻONA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA ŻYDOWSKA

WODA

OWOC

7,15

PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM

ZIEMNIAKI

SOK OWOCOWY

OWOC

1A, 3,7

15

RISSOTTO

SOK OWOCOWY

OWOC

1A,9

15

CARBONARA

SOK OWOCOWY

OWOC

1A,7

15



DZIEŃ WOLNY OD PRACY

 

PONIEDZIAŁEK

04.11.24

ALERGENY

WTOREK

05.11.24

ALERGENY

ŚRODA

06.11.24

ALERGENY

CZWARTEK

07.11.24

ALERGENY:

PIĄTEK

08.11.24

ALERGENY:

ZUPA KALAFIOROWA

CHLEB

SOK OWOCOWY

OWOC

1A,9

15

PIECZEŃ RZYMSKA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

SOK OWOCOWY

1A,3,7

15

GYROS DROBIOWY

ZIEMNIAKI

SAŁATA LODOWA

SOS CZOSNKOWY

SOK OWOCOWY

7,15

SOS MYŚLIWSKI

MAKARON

SOK OWOCOWY

OWOC

1A,15

ZUPA JARZYNOWA

NALEŚNIKI Z NUTELLĄ

SOK OWOCOWY

1A,3,7

8B,9

15

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.SZKOLNEJ 1

PONIEDZIAŁEK

28.10.24

ALERGENY

WTOREK

29.10.24

ALERGENY

ŚRODA

30.10.24

ALERGENY

CZWARTEK

31.10.24

ALERGENY

PIĄTEK

01.11.24

ALERGENY

ZUPA PIECZARKOWA

Z MAKARONEM

SOK OWOCOWY

1A,7,9

KOTLET SCHABOWY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

1A,7,9

GYROS Z RYŻEM

OGÓREK KONSERWOWY

SOK OWOCOWY

1C,

ZUPA FASOLOWA

BUŁKA

OWOC

1A,9

 

DZIEŃ WOLNY OD PRACY

 

PONIEDZIAŁEK

04.11.24

ALERGENY

WTOREK

05.11.24

ALERGENY

ŚRODA

06.11.24

ALERGENY

CZWARTEK

07.11.24

ALERGENY:

PIĄTEK

08.11.24

ALERGENY:

KIEŁBASA SMAŻONA

ZIEMNIAKI

KAPUSTA KISZONA

GOTOWANA

1A,7

LECZO Z RYŻEM

SOK OWOCOWY

 

1A,

ZUPA OGÓRKOWA

BUŁKA

BANAN

1A,7,9

SPAGHETTI

SOK OWOCOWY

 

1A,

RYBA SMAŻONA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

1A,7

UWAGA: PERSONEL KUCHNI ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE. 

 

ALERGENY – OPIS :      

  1. Produkt zawiera gluten: A – pszenny, B – żytni, C – jęczmienny, D – owsiany, E – orkiszowy, F – kamut.

  2. Produkt zawiera skorupiaki.

  3. Produkt zawiera jaja.

  4. Produkt zawiera ryby.

  5. Produkt zawiera orzeszki ziemne.

  6. Produkt zawiera soję.

  7. Produkt zawiera mleko.

  8. Produkt zawiera orzechy: A – migdały, B – laskowe, C – włoskie, D – nerkowca, E – pekan, F – brazylijskie, G – pistacjowe, H – makadamia, I – queensland.

  9. Produkt zawiera seler.

  10. Produkt zawiera gorczycę.

  11. Produkt zawiera ziarna sezamu.

  12. Produkt zawiera dwutlenek siarki.

  13. Produkt zawiera łubin.

  14. Produkt zawiera mięczaki.

  15. Produkt zawiera przyprawy: bazylia,tymianek, oregano, zioła prowansalskie, czosnek mielony, pieprz ziołowy mielony. Produkty mogą zawierać śladowe ilości:  glutenu, selera, soi, mleka, jaj, sezamu.

 

Sporządzono na podst.: Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. W sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń PEiR (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 200/13/WE PeiR, dyrektyw Komisji 202/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004.